2 år & 9 måneder på cykel Indien og Nepal

Efter at havde cyklet gennem Sydøstasien krydsede vi grænsen til Myanmar. Denne grænse havde været lukket for udlændinge i mange år, så da vi krydsede grænsen havde de i området ikke set mange rejsende på cykler før. Vi cyklede gennem Manipur, Nagaland, Assam Arunachal pradesh. Alle østlige indiske stater som er meget stamme baserede og bekriger hinanden internt. Et flot område med store bjerge og i lavlandet finder man næsehorn. Videre gennem West Bengal til byen Darjeeling, som er en gammel bjergstationsby fra briternes tid i Indien. Et smukt sted at gå på opdagelse, med udsigt til Himalaya. Herfra fulgte vi grænsen ved Nepal og krydsede ind ved en grænse centralt i Nepal. I Nepal cyklede vi i det lave Himalaya mellem 2000m og 3000m over havets overflade. En kæmpe oplevelse gennem mange små landsbyer og utrolig søde folk hele vejen.

Vi ankom til Kathmandu den 16 maj 2016

Rejsen fortsatte gennem Europa fra Istanbul til Danmark og sluttede af i Holland.

På det danske forum for rejsecyklister og langturscyklister www.rejsecyklisten.dk kan man finde masser af inspiration til sine egne ture.

Cykel rejsen

2014 den 2. februar cyklede jeg afsted mod Kathmandu Nepal fra Rotterdam sammen med Susanne. Denne cykelrejse endte med at tage 2 år og 9 måneder. Vi cyklede omkring 38000km gennem 31 lande. Jeg fortæller kort om segmenter fra hele rejsen, men man kan læse meget mere på https://www.twistingspokes.com/

38000

km