21 måneder 22600km på cykel

Det hele startede i 2021 da vi sad og kiggede på en tv serie kaldet the long way up og Katja spurgte om ikke vi skulle tage den tur på cykel. Det blev vi hurtigt enige om og kort tid efter var flybilletterne til Argentina købt.

Den 4 januar 2022 fløj vi så til det sydlige Argentina til byen Rio Gallegos, lige der satte vi næsen mod nord og cyklede gennem det smukke Patgagonien langs med Andesbjergene. Vi vandrede i flere dage oppe i de smukke bjerge omkring Fitz roy og andre smukke bjerge.  Jo længere nord på vi kom blev omgivelserne mere røde og snart cyklede vi mellem flotte røde bjerge i det nordlige Argentina og ned i Atacama ørkenen i Chile. I boliva lavede vi en utrolig smuk krydsning i det sydvestlige hjørne kaldet Lagunas ruten hvor vi cyklede i et overjordisk område med grønne og røde søer. Flaminko fugle og 7000m høje vulkaner.

Vi ankom til Vancouver den 4 oktober 2022

Rejsen fortsatte lidt i Europa fra Amsterdam til Bremen men sluttede med en stor storm og vi hoppede på toget til Fyn.

På det danske forum for rejsecyklister og langturscyklister www.rejsecyklisten.dk kan man finde masser af inspiration til sine egne ture.

Cykel rejsen

En rejse på 21 måneder og 22600km med så mange oplevelser at man ikke kan fortælle det hele her. Men læs gerne på https://www.americasbybike.dk/

22600

km